Blokhut / Tuinhuis verven of beitsen

Om lang van uw tuinhuis te kunnen genieten raden wij u aan om uw tuinhuis te beitsen, ook al is deze vooraf geïmpregneerd. De meeste verfbeitsen bieden goede bescherming tegen vervuiling, wind, regen en UV-stralen.

Houtdecor Verfbeits

Houtdecor Verfbeits is op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. Alkydhars zorgt voor een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Houtdecor Verbeits is te verkrijgen in een transparante en een dekkende variant.

Osmo Natuurlijke-Oliebeits

Tuinhuiswens beveelt de natuurlijke olie-beits van Osmo aan. Dit product is makkelijk aan te brengen op onbehandeld en geïmpregneerd hout. Osmo werkt waterafstotend en is zeer uv-bestendig. Wilt u uw tuinhuis later nog eens bijtippen? Het schoonmaken en ontvetten van het verweerde hout is voldoende. Schuren is niet meer nodig. U kunt ongeveer 20m2 geschaafd hout beitsen met dit product. Bekijk het voordeel van Osmo Natuurlijke Oliebeits:

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf is een dekkende verfbeits op oliebasis. Deze verfbeits is bijzonder weersbestendig en heeft een hoge slijtvastheid. Osmo Landhuisverf heeft een dekkende zijdematte uitstraling en is speciaal ontwikkeld voor houten gevelbekleding, balkons, ramen, tuinhout, tuinmeubelen en tuinhuizen. Deze beits kunt u zonder schuren opnieuw schilderen, wat een hoop tijd en geld bespaart. U kunt ongeveer 20-25 M2 behandelen met dit product.

Osmo UV-Beschermingsolie

Extra Osmo UV-Beschermingsolie Extra is een zijdematte, kleurloze houtbeschermingsbeits voor buiten. Dit middel beschermt tegen schimmels, algen en bacteriën. Om uw tuinhuis in perfecte conditie te houden kunt u deze beschermingsolie gebruiken als finish. Zo behoudt u de kleur van uw huidige verflaag.

Restol Houtolie

Restol Houtolie is gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en maakt uw tuinhuis hierdoor waterafstotend en weerbestendig. Deze houtolie kunt u aanbrengen met een kwast, roller of spuit en is binnen 4 tot 6 uur stofdroog. U kunt ongeveer 12 – 16 m2 beitsen met 1 liter.