Onze specialiteiten

Meer dan 20 jaar vakmanschap

Tuinhuiswens heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van blokhutten, veranda's, carports, garages en chalets. Het moederbedrijf van Tuinhuiswens.nl bestaat zelfs nog langer en is, naast de verkoop van blokhutten, gespecialiseerd in tuinhout, sierbestrating en natuursteen.

Maatwerkspecialist

Naast de vele standaard blokhutten en tuinhuizen hebben wij een ruime ervaring in het leveren van maatwerk blokhutten, tuinhuizen en chalets. De Grandcasa modellen zijn in eindeloos veel maten te leveren. Bovendien zijn er legio mogelijkheden in deuren, ramen, dak soorten en houtdiktes. Tevens kan de blokhut geïsoleerd geleverd worden en zijn luifels en zelfs verdiepingen mogelijk….

Vul ons offerteformulier in, of maak een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers.

Altijd de beste merken

Wij streven er naar u de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te kunnen bieden. Dit kan alleen als wij kunnen vertrouwen op onze leveranciers. Kwaliteit, service en expertice zijn enkele voorwaarden die u van ons en onze leveranciers kunt verwachten.

Minimaal 5 jaar garantie

Op al onze tuinhuizen bieden wij u minimaal 5 jaar garantie op constructie en fabricagefouten. Op onze maatwerkmodellen van Grandcasa is de garantietermijn op constructie- en fabricagefouten maar liefst 10 jaar! Bekijk de voorwaarden op de pagina over garantiebepalingen.