Montageservice voor uw Tuinhuis of Blokhut

Indien u niet uit het juiste hout gesneden bent, is het opbouwen van een tuinhuis een intensieve en tijdrovende klus. Wij kunnen de montage van uw tuinhuis geheel voor u verzorgen (uitsluitend Zuid-Holland). U kunt uiteraard ook zelf uw blokhut monteren.

Montage - Standaard

Voor ‘standaardmontage’ gaat het montageteam er vanuit dat zij direct kunnen beginnen met het opbouwen van het tuinhuis. De ondergrond dient al waterpas te zijn en de omgeving vrij van obstakels. De loopafstand tussen het pakket en de plaats waar u het tuinhuis wenst is maximaal 20 meter.

Montage + Egaliseren en bestraten

Het egaliseren en waterpas maken van de ondergrond voor uw tuinhuis is een lastige klus. Vooral als u dit nog nooit gedaan heeft. Onze specialisten hebben een ruimschootse ervaring met het (her)bestraten van tegels en klinkers.
Tip: Laat meteen uw gehele tuin of oprit ophogen. Zo zit u maar 1 keer met ‘de rommel'.
Tip: Wij kunnen zand, tegels, klinkers en gereedschap aanleveren. Informeer daarvoor de website van ons moederbedrijf: www.lektuinmaterialen.nl.

Montage – Fundatie van houten palen (eventueel met vlonder)

In sommige gevallen is de ondergrond zo instabiel, dat het verstandig is om uw tuinhuis te plaatsen op een fundering van (hardhouten) palen en dwarsbalken. Dit verkleint de kans op wegzakken van het tuinhuis. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Tip: Laat meteen een vlonder onder uw tuinhuis aanbrengen. De ondergrond is hierdoor direct waterpas en u bespaart de kosten van een houten vloer.
Tip: Er is een grote verscheidenheid aan palen, regels, vlonderplanken en bevestigingsmateriaal. Wij leggen u deze verschillen graag uit op ons bedrijf.

Montage Offerte

Wij zetten uw tuinhuis graag voor u in elkaar. Echter, iedere situatie is uniek. Wij ontvangen graag een aantal foto’s en een uitgebreide beschrijving van wat u wenst te verwezenlijken. Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op. Wij plaatsen geen blokhutten die elders zijn gekocht!

Schilderen

Het schilderen van een tuinhuis is een tijdrovende karwei. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw tuinhuis te laten schilderen. Kiest u eerst even een kleur beits, verf of olie uit? Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.