Medewerkers Tuinhuiswens.nl

Over Tuinhuiswens Openingstijden Medewerkers Bezorgen Offerte aanvragen

 

 

Wij stellen u onze medewerkers voor:

Leuk dat u onze website bezoekt. Goed ook dat u benieuwd bent naar de gezichten achter Tuinhuiswens. Wij stellen ons team graag aan u voor.

Danny Lek
Danny heeft een ruime ervaring in de tuinbranche. Heeft u een bepaalde wens voor uw tuinhuis? Leg deze dan bij hem neer en hij vindt een tuinhuis die aan uw wensen voldoet.

Albert de Zwaan
Albert zorgt naast de verkoop voornamelijk voor de aftersales. Heeft u een vraag of loopt u ergens tegen aan? Dan kunt u hem tijdens openingstijden bereiken.

Flip Lek
Flip heeft een ruime ervaring in de tuinbranche. Hij kan u adviseren bij de verkoop en heeft u vragen tijdens de opbouw dan biedt hij een helpende hand.

Ilonka Wijfje
U kunt Ilonka op maandag en vrijdag bereiken voor vragen omtrent de administratie. Naast de administratieve afwikkeling helpt zij waar nodig mee in de verkoop. Mocht u haar willen mailen kan dat op administratie@tuinhuiswens.nl.

Marijn de Jonge
Martijn zorgt naast de verkoop voornamelijk voor het reilen en zeilen van Tuinhuiswens op internet. Heeft u vragen of enkele tips over de website? Schroom dan niet om hem even te mailen of aan te spreken.

Marco Buis
Marco verzorgt de logistieke afwikkeling van uw bestelling. Grote kans dat hij uw tuinhuis bij u zal afleveren.

Edwin Versluis
Edwin verzorgt de logistieke afwikkeling van uw bestelling. Grote kans dat hij uw tuinhuis bij u zal afleveren.

Daniël Kellerman
Daniël is op zaterdagen de extra hulp die op bijna alle plekken in het bedrijf bijspringt.