Hout met een keurmerk

KlantenserviceVeelgestelde vragenKeurmerken VergunningenMontage Garantie Onderhoud

 

 

Duurzaam hout

Wij vinden het milieu erg belangrijk, dat is namelijk onze toekomst. Door illegale houtkap en ontbossing kunnen flora en fauna zich niet verder ontplooien. Dit is de reden dat al onze tuinhuizen een KOMO- of PEFC-certificaat hebben. Wij verkopen uitsluitend blokhutten met een goed geweten. Zo weet u absoluut zeker dat uw blokhut gemaakt is van kwaliteits vurenhout uit Noord-Europa.

KOMO

KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. Voor de meest uiteenlopende producten en processen zijn certificaten afgegeven. Gebruikers kunnen daardoor vertrouwen op de kwaliteit van producten en processen. Bovendien voldoen producten met een KOMO-keurmerk automatisch ook aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

PEFC (Programs for the Endorsement of Forest Certification)

PEFC is een het internationaal onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Meer weten over PEFC? Kijk op http://www.pefcnederland.nl