Grandcasa Roscoff Master

Houtdikte
33 mm
Breedte
800cm
Diepte
300cm
Zijwandhoogte
287 cm
Nokhoogte
308 cm
Dakbedekking
Dakshingles
Configureer hier uw tuinhuis wens

Kapschuur Grandcasa Roscoff Master

Grandcasa Kapschuren brengen uw woonkamer naar buiten!. Zijn vervaardigd uit kwaliteit vurenhout en worden geleverd met authenticiteitscertificaat! Een Grandcasa Kapschuur kan ook gebruikt worden als carport of berging, aan u de keuze. De kapschuur komt natuurlijk het best tot zijn recht als buitenliving, een verlening van de woonkamer. Om  op zomerse dagen te genieten van de schaduw en winterse dagen knus op te warmen bij een haardvuur en dat alles in de eigen tuin. De robuuste plattelands stijl met rustieke open spant laat deze kapschuur helemaal opgaan in de omgeving. Het assymetrische dak, robuuste 14 x 14 steunpalen en hoogwaardige afwerkingen geven deze Kapschuur een luxe uitstraling en zorgen dat de Roscoff past in elke tuin. Het assymetrische adk met een dakhelling van 19˚ en 34˚  zorgt voor een speelse uitstraling en ruime doorloop. Qua dakbedekking heeft u standaard een ruime keuze uit Engelse Cambridge shingels, metalen profielplaten of metalen dakpanplaten, maar kan optioneel ook voorzien worden van rieten dakpan panelen.

Grandcasa
De producten van Grandcasa zijn gemaakt van gecertificeerd Noord Europees vurenhout. Door strenge kwaliteitscontroles voor, tijdens en na fabricage krijgt u 10 jaar garantie op productie- en/of constructiefouten. Tevens ontvangt u een Authenticiteitscertificaat waarin de oorsprong van het hout en de garantietermijn staan beschreven.

Ramen en deuren
De ramen en deuren van Grandcasa blokhutten zijn standaard uitgevoerd met 4mm glas en afdichtingsrubbers. Op aanvraag is er een grote diversiteit ramen en deuren te verkrijgen.

Maatwerkmogelijkheid
Het is mogelijk om uw blokhut of tuinhuis aan te passen naar uw wensen. Exacte maten, extra luifel, binnenwand of een hoger dak. Er zijn legio mogelijkheden. Wij spreken deze opties graag met u door.

Montage en aflevering
Dit tuinhuis bezorgen wij gratis bij u thuis, mits bereikbaar met (grote) vrachtwagen. Deze blokhut maken wij voor u op maat op het moment dat u de bestelling plaatst, de levertijd bedraagt 6 á 8 weken. U kunt deze blokhut opbouwen met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. Met onze montageservice kunnen wij u deze klus ook uit handen nemen, prijs op aanvraag.

Daksoort
Speciale daken
Daksoort
Zadeldak
Houtdikte
33 mm
Luifel
Links
Geïmpregneerd
Optioneel
Maatwerk mogelijk?
Ja
Breedte
800cm
Diepte
300cm
Zijwandhoogte
287 cm
Nokhoogte
308 cm
Dakbedekking
Dakshingles
Breedte-fundering
Diepte-fundering
Dakoverstek-voor
7, 5 cm
Dakoverstek-achter
12,5 cm
Dakoverstek-links
Dakoverstek-rechts
Dakhelling
19 / 34 °
Overkapping/luifel
Dakplanken
19 mm
Vloer
Optioneel: 19 mm met geïmpregneerde draagbalken
Aantal m2
Aantal deuren
Aantal ramen
Beglazing
Aantal ruimtes
Houtsoort
Noord Europees Vurenhout
Bouwwijze
Stapelsysteem
Hoekverbinding
Force-plus winddichtprofiel
Levertijd
Op aanvraag

Nog niet naar wens? Wij bieden ook maatwerk

Wanddikte GC:

Terrasvloer t.b.v. veranda

Prijs inclusief btw: € 8.500,- Gratis thuisbezorgdBestellen

Prijs inclusief btw: € 8.500,- Gratis thuisbezorgd

Bestellen

Stel uw vraag:

Bedankt voor uw interesse in onze producten.
Wij streven er naar om uw vraag binnen één werkdag te beantwoorden.