Garantie

KlantenserviceVeelgestelde vragenKeurmerken VergunningenMontage Garantie Onderhoud

 

 

Garantievoorwaaden voor Tuinhuizen, Blokhutten, Chalets etc.

Op alle tuinhuizen bieden wij u minimaal 5 jaar garantie op constructie en fabricagefouten. Op onze maatwerkmodellen van Grandcasa is de garantietermijn op constructie- en fabricagefouten maar liefst 10 jaar!

5 jaar garantie - Biancasa Blokhutten  Garantie 10 jaar - Grandcasa  5 jaar garantie - Weka-Holzbau Blokhutten 

De garantie op ieder tuinhuisje vervalt onherroepelijk indien:

Heeft u aanvullende vragen over onze garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Let op: Hout is een natuurlijk product en is onderhevig aan weersinvloeden. Dit betekent dat het hout kan krimpen, uitzetten en scheuren. Voornamelijk schommelingen in luchtvochtigheid zijn hier debet aan. Deze natuurlijke verschijnselen kunnen nooit ten grondslag liggen aan reclamaties.

Levensduur verlengen

Om lang van uw tuinhuis te kunnen genieten, raden wij aan deze te beitsen. Voornamelijk opspattend vocht kan er voor zorgen dat uw tuinhuis, met name aan de onderzijde, sneller zal verouderen dan gewenst. Een beits of houtolie zal dit proces vertragen. Niet geïmpregneerde blokhutten kunt u voorbehandelen met Impraline Pre-Activ. Inspecteer regelmatig uw beitswerk op eventuele ongelijkheden en werk waar mogelijk bij. Een beits zal het uitzetten en krimpen van uw tuinhuis echter niet verhelpen. Loop na enige tijd ook de mes- en groefverbinding na.
​Lees verder over het beitsen van uw tuinhuis.