Trendhout Kapschuur de Hoeve XL 9260 Combi 1

Breedte
926 cm
Diepte
440 cm
Zijwandhoogte
Nokhoogte
375 cm
Dakbedekking
Exclusief
Configureer hier uw tuinhuis wens

De Hoeve combinatie 1

Trendhout kapschuur de Hoeve 9260mm combinatie 1 is het basis model exclusief (inbouw)wanden en/of deuren en ramen. De kapschuur heeft de afmeting:9260x4400x3750mm (bxdxh) en een dakoppervlakte van ca. 50,5 m². Alle afgebeelde acessoires zijn los te bestellen.

Trendhout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten. Maak kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Voor ons assortiment maken wij gebruik van hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen. Lariks/douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Lariks/douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt. Met een blokhut van Trendhout kiest u voor kwaliteit. 

Kapschuur

Trendhout Kapschuren worden opgebouwd uit verschillende eenvoudig uit te breiden elementen. Zo kunnen alle modellen uitgebreid worden met achter- en zijwanden al dan niet in het zwart uitgevoerd. Het is ook mogelijk om de kapschuur geheel of gedeeltelijk dicht te maken compleet met deur inclusief beglazing en cilnderslot. Alle elementen worden opgebouwd uit onbehandeld kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas. De staanders zijn extra robuust met een afmeting van 145x145 mm. Dit kwaliteits- en afwerkingsniveau word de gehele schuur doorgevoerd. Alle modellen zijn standaard exclusief vloer en dakbedekking.

Daksoort
Speciale daken
Luifel
Voor
Geïmpregneerd
Nee
Maatwerk mogelijk?
Beperkt
Breedte
926 cm
Diepte
440 cm
Zijwandhoogte
Nokhoogte
375 cm
Dakbedekking
Exclusief
Breedte-fundering
857 cm
Diepte-fundering
355 cm
Overkapping/luifel
Dakplanken
18 mm
Aantal m2
40,75m² incl. overstek
Aantal deuren
Aantal ramen
Beglazing
Aantal ruimtes
Houtsoort
Europees geschaafd Douglas
Bouwwijze
Modulair

Nog niet naar wens? Wij bieden ook maatwerk

Dakbedekking Trendhout:

Prijs inclusief btw: € 0,- Gratis thuisbezorgdBestellen

Prijs inclusief btw: € 0,- Gratis thuisbezorgd

Bestellen

Stel uw vraag:

Bedankt voor uw interesse in onze producten.
Wij streven er naar om uw vraag binnen één werkdag te beantwoorden.