Altijd de beste merken

Grandcasa

 

Grandcasa is dé specilaist wat betreft maatwerkconstructies. Uw idee, uw droom maken zij tegen een standaardprijs en tegen standaard leveringscondities. Een Grandcasa constructie geeft uw tuin of woonplek een absolute meerwaarde. Grandcasa gebruikt uitsluitend kwaliteits-vurenhout afkomstig uit Noord-Europa.

Folder Grandcasa Blokhutten 2014: Download (12 mb)

Biancasa

 

De blokhutten van Biancasa hebben een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De hoekverbindingen worden zowel verticaal als horizontaal gefreesd. Dit winddichtprofiel garandeert dus extra stevigheid en een langere levensduur. Het is mogelijk om uw blokhut onder hoge druk te laten impregneren.

Folder Biancasa Blokhutten 2014: Download (5 mb)

Weka-Holzbau

 

Als Duits concern staat WEKA voor continuiteit en betrouwbaarheid: producten van uitstekende kwaliteit. “Made in Germany”. De blokhutten van WEKA zijn gestructureerd verpakt, waardoor u na levering direct kunt beginnen met het opbouwen van uw blokhut. De meeste blokhutten leveren zij inclusief houten vloer

Folder Weka-Holzbau Blokhutten 2014: Download (156 mb)
Folder Weka-Holzbau Sauna's: Download (36 mb)

Gardenspecial Blokhutten

 

Garden Special levert maatwerkconstructies met oog voor detail. Garden Special is daarnaast sterk in het leveren van blokhutten welke thermisch behandeld zijn. Door deze thermische behandeling is er geen oppervlakte behandeling, zoals met verf, meer nodig.

Folder Gardenspecial Blokhutten 2014: Download (1 mb)

Interflex

 

Interflex-Import levert standaard blokhutten met maatwerkmogelijkheden. Naast het veelzijdige blokhutassortiment leveren zij ook bijvoorbeeld finse kota’s. Het ook mogelijk uw blokhut vooraf te laten behandelen met maar liefst twee verflagen.

Folder Interflex Blokhutten 2014: Download (3 mb)
Bekijk alle interflex-blokhutten